Nije prijavljen [Prijava - Registracija]
Idi Na Dno

Slušajte ExYu radio

ExYu forum | Linkovi

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene  
Autor: Naslov: Mesto za naše radove
Crni Leptir
Administrator

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 25.10.2009

[*] napisana 26.10.2009 u 06:28
Mesto za naše radove

Gde je na forumu mesto za naše pesme, priče, crtice i druge vidove umetnosti?
p.s. ne želim da vodim dnevnik :rolleyes:

http://i48.tinypic.com/t029gj.png

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Cyber
Wizard

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 9.10.2009

Raspoloženje: Easy mood

[*] napisana 26.10.2009 u 07:26

Biće regulisano u toku dana. Samo da se osmisli gde. :spin:

Žena je stvorena od rebra muškarca, a ne iz nogu da bude gažena, niti iz glave da bude nadmoćna.
Nego sa boka da bude jednaka, ispod ruke da bude zaštićena, i blizu srca da bude voljena.

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
Neosetna
Moderator

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 10.10.2009

Raspoloženje: Nista vise ne osecam... ni nogice... ni krilca...

[*] napisana 1.11.2009 u 16:12

Nadovezacu se na prethodno pitanje...

Ako postoji MOJ DNEVNIK u kom svako od nas moze da otvori svoj blog i pise i kachi sve sto zeli; Ako postoji UMETNOST>NASI RADOVI gde opet svako moze da okachi svoje radove; Ako imamo i lep podforum FOTOGRAFIJA i tu je l' te mozemo nakachiti sve i svasta???; A onda imamo i podforum koji se lepo zove VIDEO KLIPOVI; .... tra la la i jos bla i bla... Kako je moguce da na temi Muzika se kache video klipovi a na temi Fotografija isto video klipovi?

Hvala unapred na odgovoru :))))))
i jos :P

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Crni Leptir
Administrator

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 25.10.2009

[*] napisana 1.11.2009 u 18:00

Pa jeste malo izbrljano sad ovo sa temama vezano za fotografije kada je dodat podforum naši radovi, moglo je to sve u istom forumu kao podforum.
Btw, slide show sa mojim fotografijama sam trebao da stavim u muziku? :confused1:

http://i48.tinypic.com/t029gj.png

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

determinanta
Moderator

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 24.10.2009

Raspoloženje: nedefinisano

[*] napisana 3.11.2009 u 15:50

Može li se ubaciti brojač posetitelja? Mislim da je to zgodno, možeš pratiti tendenciju rasta/pada zainteresovanih.

Plezir ili prezir, sve zavisi od vas.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Cyber
Wizard

Van mreže Van mreže

[*] napisana 3.11.2009 u 16:02

Što se tiče (pod)foruma za naše radove sada je (nakon premeštanja na osnovu vaših sugestija) sve sređeno onako kako bi (valjda) trebalo da bude. Kao i sa ostalim (pod)forumima koji su unosili konfuziju. Cilj mi je (a valjda i svima nama) da forum bude što pregledniji, i da ne mešamo babe i žabe.

Brojač poseta postoji (interni, dostupan meni, ali i javni). Budući da gosti mogu da razgledaju samo naslovnu stranicu i ovaj podforum, a za pristup ostalim sadržajima foruma moraju da se registruju, postaviću na naslovnu stranicu onaj brojač koji broji posete u poslednjih 24 h. Nalazi se u dnu stranice.

Žena je stvorena od rebra muškarca, a ne iz nogu da bude gažena, niti iz glave da bude nadmoćna.
Nego sa boka da bude jednaka, ispod ruke da bude zaštićena, i blizu srca da bude voljena.

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
light-green
Moderator

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 10.10.2009

Raspoloženje: tandrcak vreteno

[*] napisana 19.12.2009 u 02:06

Ne dopada mi se kacenje video klipova, ili barem da svi budu na jednom mestu. Nisam dosla da slusam forum, nego da citam i eventualno nesto napisem. Po cemu se razlikujemo od Fb-a?
Nemamo svi brz net da mozemo da pogledamo youtube, meni treba 15 minuta da mi se ucita i dignem ruke.
Predlog, svi video klipovi na jednom mestu, pa ko hoce neka slusa i gleda. A i usporava otvaranje foruma, iskreno.

A ja jos uvijek nosim one iste
vagone neistovarene njeznosti ispod koze
kao usnulu obalu vrele krvi
u ocima koje su ponekad zelene.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Cyber
Wizard

Van mreže Van mreže

[*] napisana 19.12.2009 u 08:01

Slažem se da klipovi treba da budu u okviru jedne kategorije - jednog foruma, kako god. I moja je zamisao da je osnovna uloga foruma pisanje, tj. diskusije na najrazličitije teme, ali ljudi vole i da podele sa drugima viceve, slike, klipove, itd... Sve dok se ne klikne na PLAY (i dok ne počne reprodukcija) klip ne utiče na konekciju. Sasvim bi druga priča bila da je uključena opcija automatskog startovanja klipa, ovako je svima ostavljen izbor: da li žele da pogledaju ili ne.

Ovo pitanje za razliku između ovog foruma i FB-a ću shvatiti kao šalu. ;)

Kako god, svaka sugestija je dobrodošla! :grin:

Idi Na Vrh