Nije prijavljen [Prijava - Registracija]
Idi Na Dno

Slušajte ExYu radio

ExYu forum | Linkovi

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Odgovori
Autor: Naslov: "Emotivni udar Ex Yu radija"
Cyber
Wizard

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 9.10.2009

Raspoloženje: Easy mood

[*] napisana 11.1.2010 u 21:11 Citiraj i odgovori
"Emotivni udar Ex Yu radija"

Svake večeri u terminu od 22 do 00 h slušajte i birajte pop-rock balade sa Ex Yu prostora. Svoje želje možete slati na tri načina:
  • direktno sa sajta, uz mogućnost posvete; *
  • putem e-maila (zelje@radio-exyu.info);
  • putem MSN-a (msn@radio-exyu.info);

* Na sajtu uz muzičku želju možete izabrati i posvetu, opciju koja vam omogućava da pesmu posvetite dragoj osobi. Ukoliko upišete tekst posvete i svoje ime (ili nadimak), za vreme emitovanja pesme na naslovnoj stranici će stajati posveta i vaše ime.

Ukoliko smatrate da možete da kreirate listu u trajanju od 2 h (30-ak pesama), napravite spisak i pošaljite ga na e-mail, lista će biti emitovana uz naznaku ko je autor liste (osim ukoliko ne insistirate na anonimnosti).

Žena je stvorena od rebra muškarca, a ne iz nogu da bude gažena, niti iz glave da bude nadmoćna.
Nego sa boka da bude jednaka, ispod ruke da bude zaštićena, i blizu srca da bude voljena.

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
Veka
Veštica

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 22.10.2009

Raspoloženje: uvek nasmejana :)

[*] napisana 12.1.2010 u 13:48 Citiraj i odgovori

Sinoc je muzika bila odlicna :bo:
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Cyber
Wizard

Van mreže Van mreže

[*] napisana 13.1.2010 u 00:06 Citiraj i odgovori

Hvala, hvala... :D

Hoće to mene ponekad, mada ne baš često... ;)

Žena je stvorena od rebra muškarca, a ne iz nogu da bude gažena, niti iz glave da bude nadmoćna.
Nego sa boka da bude jednaka, ispod ruke da bude zaštićena, i blizu srca da bude voljena.

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
Lorka
Član

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 14.12.2009

[*] napisana 14.1.2010 u 20:03 Citiraj i odgovori

Ideja je odlična, posebno mi se dopada mogućnost sastavljanja liste iz redova slušalaca. Možda da napravimo mogućnost glasanja za Listu nedelje ili meseca. Slušaoce, svakako treba uključiti u aktivnosti jer, ovo je naš Radio :)

Ko me proba... kajaće se...
Cyber
Wizard

Van mreže Van mreže

[*] napisana 14.1.2010 u 22:20 Citiraj i odgovori

I moja je ideja da radio bude što je moguće više "interaktivan", da ljudi kreiraju segmente programa, liste, itd...

Btw, jednoglasnom odlukom (sam sam većao, sam glasao, sam izglasao) termin od 22 do 00 h će se radnim danima zvati "Imam pjesmu za tebe", i vrsta najave će biti istoimena pesma u izvođenju Radeta Šerbedžije i Miroslava Tadića. Ukoliko interesovanje bude dovoljno - i vikendom će ići balade, a ako se pokaže da je subota više veče za življu muziku - prilagodićemo se.

Obavestite ljude da postojimo... Facebook je majka za "reklamu"... :)

MSN i adresa na Facebook-u: msn@radio-exyu.info

Veka
Veštica

Van mreže Van mreže

Registrovan/a: 22.10.2009

Raspoloženje: uvek nasmejana :)

[*] napisana 28.1.2010 u 01:39 Citiraj i odgovori

Nadam se da vam se dopao vecerasnji izbor pesama :whistling:
Postavi novu temu Odgovori

» Brzi Odgovor - [Prijavljeni ste kao ]
Molimo unesite natpis sa slike u liniju ispod. Ovaj proces služi za prevenciju automatizovanih botova.

Verifikacija Captcha Slikom

HTML je Isključen
Smajliji su on
BB Kod is on
[img] kod je on

Isključi smajlije?
Koristi potpis?
Isključi BB kod?
Primi e-mail kada neko odgovori?

Idi Na Vrh